CDrtfe 1.5.9

0
2042

CDrtfe е лека и удобна програма за записване на CD/DVD дискове. Макар размерът и да е малък, тя крие доста големи възможности – с нея ще можете да запишете всички популярни видове дискове. Тя поддържа Mode2CDMaker функцията, която позволява записването на около 13% повече информация на носителите (738 MB вместо 650 MB и 795 MB вместо 700 MB). CDrtfe се интегрира в Windows Explorer и поддържа различни езици на интерфейса.

За разлика от останалите безплатни програми за запис на дискове, CDrtfe притежава по-голяма функционалност и множество професионални настройки. С помощта на инструмента могат да се записват CD/DVD дискове с данни, Audio CD, да се създават VCD, SVCD и DVD-видео дискове.

Освен това, CDrtfe предлага и възможност за създаване и запис на огледални образи (ISO), а също така и извличане на музикални тракове от AudioCD-та и запазването им директо в MP3, OGG или FLAC формат. CDrtfe предлага симулация на запис, поддържа съхраняване на проекти, интегрира се в менюто на десния бутон на мишката в Windows Explorer.

CDrtfe не изпъква с красив и шарен интерфейс, но за сметка на това е много удобна за работа. Лиценз: Безплатен (GNU).

Промени в CDrtfe 1.5.9

Официална страница
Изтегли: CDrtfe 1.5.9 (7.09 MB)
Изтегли: CDrtfe Portable 1.5.9 (6.99 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!