ImgBurn 2.5.8.0

0
3738

ImgBurn е малка и удобна програма за запис на CD и DVD. Тя работи бързо и ефикасно с всички записвачки на пазара. Програмата е добра алтернатива на популярния Nero Burning ROM.

ImgBurn е програма, посветила виртуалния си живот на записване на оптични носители, било то от image файлове или от файлове/папки от твърдия диск.

Малкият размер не бива да ви заблуждава, ImgBurn е изключително богата откъм възможности за настройка. От image форматите се поддържат всички реално използваеми: BIN/CUE, IMG, NRG, ISO, MDS/MDF, CDI, CDR, DI, DVD, GCM, GI, IBB, IBQ, LST, PDI, UDI.

ImgBurn може и да създава image файлове от CD и DVD носители, за което се поддържат ISO, IMG и BIN/CUE форматите. Програмата предлага и многобройни дребни функции и възможности, които са налични в малко други програми (а някои са дори уникални), като възможност за настройка на специфичните за всяко записващо устройство технологии и възможности, възможност за запис на image файлове един след друг (на опашка), като само сменяте носителите, създаване на стартиращи се (bootable) дискове, извличане на boot записи и др. Интерфейсът е изчистен и удобен. Програмата има и превод на български, който можете да изтеглите от официалния й сайт.

Казано накратко: наличието на подобни програми подлага на сериозно съмнение нуждата от платени продукти. Лиценз: Безплатен (Adware).

Екрани: ImgBurn
Официална страница | За промените | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: ImgBurn 2.5.8.0 | BG Mirror (5.44 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!